beats by dre cheap

23458

Kad malo bolje pogledam,ista se prica vrti u krug,i vrti i vrti. Imam "pravu", "naj naj" prijateljicu duze vrijeme i onda samo jednom pukne. Mozda sam nerealna,ali gledajuci s moje strane,opuste se previse a ja naivna dozvolim neke stvari koje onda postanu normalne. I onda ja fina ne mogu da trpim vise i puknem, ne bih vise sebi dozvoljavala da budem budala i raspad. Gledamo se kao da se nikad nismo ni poznavale, ili pricamo ali kao obicni poznanici, kao da nikad nismo bile bliske,onako..

I tako s jednom,drugom,trecom..  Do mene jeste. Ali zato sto ne mogu da zivim tako,jer sam dobrica,ruzno receno ali kod mene je sve na finjaka,posteno. A tu i jeste greska. Imala bih i bruku, da tako budem kao nokat i prst s nekim a spremna sam joj zabit noz u ledja, ako zatreba nesto za moju korist.

I to je danas sasvim normalno. Ali ne mogu. Sada imam iskljucivo poznanike. S nekim sam malo bolja, s nekim ne toliko. A lijepo je bilo imati onako nekog s kim se mozes opustiti,pricati ii raditi sta hoces..

Bit onakav kakav si. Ali ovako manje boli. Al opet boli .

Poslije tebe ničeg nema , sto bi duša poželjela
http://bleedinglove.blogger.ba
25/04/2013 16:49