beats by dre cheap

23943

Moj si svemir, disem kroz tvoje dodire.
Nedavno, prije nego sto ces uci u moj zivot, mislila sam da nikad necu upoznati nekog poput tebe. Mislila sam da ces zauvijek biti samo momak o kojem sanjam, koji samo postoji u snu. Ali tog dana kada sam te vidjela shvatila sam da sam pogrijesila. Malo prije nego sto ces se pojaviti mislila sam da niko nece moci slomiti u meni proslost koja je bila unutar velikih zidova, proslost koje je bila tako dobro zasticena. Iako osjecanja iz proslosti su izblijedila, nestala, uspomene su ostale, i samo mi je trebao neko poput tebe da udje u moj zivot i da uspomene nestanu, odu u zaborav. Sanjala sam nekog poput tebe, momka koji ce me zagrliti dovoljno jako da slomi uspomene u meni. Upravo ti si uspio zacijeliti rane koje su vec odavno bile tu. Mislila sam da je sva ona prica o ljubavi i o sreci samo jedna obicna bajka i san. A vidi... Dobila sam i ja svoju bajku, svog princa, a snovi su postali realnost.

Slusala sam price o tome kako u ljubavi realnost postaje ljepsa od snova, bile su to za mene samo prazne price. Ti si mi dokazao suprotno . Pokazao si mi jedan divan svijet, nas svijet, pun ljubavi i maste. Plasila sam se ljubavi, ali eto, kazu da se moras suociti sa svojim strahom , taj strah je bio naljepsi poklon zahvaljujuci tebi.

Bili smo na razlicitim putevima, dok se oni nisu spojili i pocelo je sve jednostavno, ali nisam znala da nas ceka velika ljubav. Zavoljela sam nacin na koji se smijes, nacin na koji me gledas i kazes da me volis, a onda mi objasnis kao malom djetetu koliko. I onda kada si me pozvao van, imala sam leptirice u stomaku i nakon dugo vremena iskren osmijeh na licu. Onda su svi leptirici otisli prema srcu i od tada nisam vise ista. Pojavila su se osjecanja, iskrena osjecanja. Cekala sam ih toliko dugo. Mastala nocima kako pokazujem svu svoju ljubav jednoj osobi, osobi koja je poput tebe.

A prije tebe imala sam nebo, tmurno i mracno nebo bez zvijezda, samo sitni tracci svjetlosti, a onda si se ti pojavio i donio mjesecevu svjetlost u moj zivot. Svaki tvoj lijep gest ucinio je da se stvori jedna zvijezda i sreco moja sada imam svoje nebo, zahvaljujuci tebi.

I kao dar od Boga, dobila sam tebe. Dragocjenog i pazljivog momka koji ce sve uraditi kako bi se osjecala sretnom i sigurnom. Podario mi je osobu koja mi se prva pojavi u mislima kada ujutru oci otvorim i na koju posljednju pomislim kada ih zaklopim kada krenem da spavam.

I kada te pogledam, svijet oko nas zastane, i sve sto tada postoji jesi samo ti. Nista vise. Nema buke, ostalih ljudi, losih misli, briga, nema juce, nema sutra. Svijet zastane i onda se pojavi prekrasno mjesto u kojem postojis samo ti. I taj svijet je obojen u ljubavne boje, ispisan nasim datumima, recenicama, ispunjen nasim trenutcima, slikama. Vidim u tvojim ocima ljubav koju osjecaš prema meni. Volim osjecaj koji dobijem svaki put kada me pogledas. Osjesaj koji me tjera da vjerujem u sebe i budem jaca osoba. A tek koliko volim tvoje zagrljaje. One jake koji su slomili svu proslost u meni, koji mi pokazuju koliko me volis i cuvas od svega loseg. U tvom zagrljaju se osjecam sigurno, zasticeno od ostatka svijeta i zlih dusa. Ti si me od svih jedino pravo razumio, i kada sta lose se dogodi znaj da uvijek cu da te volim i da za mene si jedini. Cinis moj zivot ljepsim i unosis u njega svijetlost i nikada ne bih mogla traziti vise i bolje od Boga, jer dobila sam najbolje. Osjecam se ispunjeno otkada si usao u moj zivot. Kazu da istinska ljubav traje vjecno, pa tako da nikada ne odlazi i povecava se svaki dan. Bas kao i moja ljubav prema tebi. Zamisli samo velicinu svemira koji se svaki dan, sat, sekund povecava, i tada si zamislio samo djelic moje ljubavi prema tebi koja ce trajati vjecno...

Ljubavi,volim te najvise

Poslije tebe ničeg nema , sto bi duša poželjela
http://bleedinglove.blogger.ba
17/07/2013 23:20