beats by dre cheap

24117

Pisem, a ne pise mi se,al pisem za sutra. Jer kad god bih poslije odredjenog vremena pogledala ovaj blog i vidjela sta je bilo u proslosti,shvatim ''pa hej,tvoj je zivot super'' .. Tako da,volim ovdje uspomene ostavljati.

Medjutim,ovaj post ce vise biti tuzan nego sretan.. Sumiram 2014-tu godinu u ovom postu i zakljucci su sljedeci : - Usla sam u novu JOS jednu u nizu godinu sa svojom ljubavi.. Bas od prvih minuta,prvih sati ulaska u 2014-tu godinu desila se VEOMA BITNA STVAR U MOM ZIVOTU. Znaci, 1.1.2014. bila sam njegova.. Bila sam po prvi put icija,i NE ZALIM . Jer nikome necu pripadati kao sto pripadam njemu, ovo sto imam s njim je nesto posebno,nesto nevjerovatno. Bukvalno se cesto pitam,pa njega pitam JEL MOGUCE DA JE OVO SVE STVARNO :O I jeste,imam ga,ima me,imamo se na neki nas posebam nacin koji je sve ljepsi i specificniji. Mi,prolazimo toliko faza,i postajemo bliskiji,kao da smo cijeli zivot skupa,sve zajedno,prolupamo,placem( ne placemo xd ), svadjamo se,smijemo.. Pu,pu,da ne ureknem . BOZE CUVAJ MI GA i u sljedecem poglavlju slijedi tamnija strana ove price..

 U novu 2014-u usla - krijuci od svoje majke da sam s njim. Protivi se. '' On nije za tebe,ne mozete vas dvoje imati zajednicku buducnost,dva ste razlicita svijeta,ne zasluzuje te'', i tako dalje..Onda je nastupio 14.2.2014. Meni moja ljubav donijela na vrata velikog slonku,i mami to sve ispricam,i mama kao vise nema protiv , daje mi zeleno svjetlo,tako da nismo vise u tajnoj vezi.. Nasa ljubav je postajala sve jaca i jaca.. Mama izgleda prokuhavala u sebi.. Da bi nastupio kobni 19.6.2014. i opet kraj. Opet gospodja toliko ima petlje i slobode da mi moze reci '' hej,hajd raskini'' I ''raskinem'' ja. I evo vec pola godine,opet tajimo. Ljudi,ubija,katastrofa,satire me to. 1. Sto je lazem 2. Sto mi ne da da budem ono sto jesam,ono sto volim da volim. Ne znam koliko ce ovo jos trajati,sta mi je Bog spremio,zelim ga,ali protiv sudbine se ne moze. BIT CE KAKO BOG KAZE

 Iii,druga tamna stvar mog zivota,fakultet. Ja,buduci inziner komunikacijskih tehnologija imam taj cilj, znaci vidim sebe u buducnosti,ALI BOZE,isusove muke prodjoh do ostvarenja mog sna.

 U SKORIJOJ I DALJOJ BUDUCNOSTI PLANIRAM :
- OCISTITI MATEMATIKE I UPISATI DRUGU GODINU
- Uzivati s ljubavi mojom,koliko mi Bog to dozvoljava
- Sloziti ormare i spajz
- Potruditi se doci na status menadzera 12%
- Paliti tati svijecu sto cesce
- Biti s mamom u sto boljim odnosima
- Zdravo se hraniti
- Ici na klizanje,planinu,kino
- Potruditi se zaraditi stogod novca ako se pruzi prilika

Poslije tebe ničeg nema , sto bi duša poželjela
http://bleedinglove.blogger.ba
03/01/2015 23:32