beats by dre cheap

24155

Valentinovo je ! :P Trece valentinovo da smo skupa :$ I nasa je tradicija, svako valentinovo sam do sada dobila veelikog medu, pa sljedece veelikog sloncica. I pita me prije dva dana, a sta cemo kada dodje medo ? A ja kazem , ne medo nece doci . Kaze ljubav : Al hoce ^^
Ubijedila sam ga , medo nece doci , ja njih nemam gdje vise hihihi . Al ga volim trecu evo godinu, treca godina uveliko tece, za 14 dana nam je punih dvije i po godine. I znate sta, sve se mijenja, toliko faza prolazimo, svadjamo se paa 74% vremena, onda tokom ovih godina razlozi svadja su se mijanjali, ali jedno je ostalo isto : VOLIMO SE ! Zapravo,nije ostalo isto, ljubav se samo povecavaa ! I ne,na zavaravam sebe. Poslije godinu,godinu i po,dvije, paa dvije i po godine, insanu bi dosadilo vise da se raspravlja,da trpi tudje tersove,smetnje i slicno. Ali kad nekog volis,i to je kod nas tako sudbinski, opet uspijete izaci iz krize. I stvarno,tako je kod nas. Do krvi se posvadjamo,odlucimo da se razidjemo,gotovo,kraj, ALI OSTANEMO SKUPA. Pa sudbina sta je ???

I jeste moja sudbina. Da li sudbina da mi bude muz,to ne znam. Ali sudbina,definitivno.Pocetak nase veze, izadjemo ja i on ,dok se on svidja mojoj sestri ( wtff ?? ) I ja pristanem ,skontam se s njim ( wtff ?? ) Ja u svoj  toj prici ne znam zasto ja sve to radim,on se meni nije svidjao, izlazila sam s njim,lijepo bude,ali ne osjecam ja sto trebam osjecati. Znaci nesto me je tjeralo. I onda bumm ,zaljubim se ko dijete . I dan danas,iz danaaa u daan, svadjamo se,razocaram se,zakljucim da ,iako se volimo,nismo jedno zadrugo. Ali mi smo skupa. I to je definitvno,niko mene njemu ne moze zamijeniti, niko njega meni ne moze zamijeniti.

Pa kazem, koliko god traje,Boze hvala ti. Hvala sto si mi ga poslao u moj zivot,uprkos svim ruznim stvarima koje su se desile, ja sam ti Boze zahvalna sto sam imala tu cast da ga imam u svom zivotu. Jer , iako mi neko drugi bude muz, ovo se jednom desi u zivotu,ovakva ljubav,povezanost,zaljubljenost..

Poslije tebe ničeg nema , sto bi duša poželjela
http://bleedinglove.blogger.ba
14/02/2015 11:36